Het wordt steeds drukker bij Keurslagerij Max Koning in Blokker en dat is niet voor niets. Steeds meer klanten weten de weg te vinden naar de ambachtelijke kwaliteit en het vakmanschap van Max en zijn team. Hun succes blijft niet onopgemerkt: vorig jaar werden ze Nederlands kampioen snacks en dit jaar sleepten ze de derde plaats bij de verkiezing ‘Vers specialist van het Jaar’ in de wacht.
Om alle klanten dezelfde fijne winkelervaring te kunnen blijven bieden, wordt de winkel binnenkort opnieuw verbouwd. Nog maar vier jaar geleden ging de zaak volledig op de schop, maar het resultaat mag er zijn, de traditionele slagerij groeide uit tot een echte ‘eetwinkel’ met heerlijke maaltijden, salades en snacks. En natuurlijk blijft het vlees, het hart van de zaak, een belangrijk onderdeel. Alles wordt in Blokker zelf gemaakt, van het uitbenen van halve koeien tot het bereiden van kant-en-klare gerechten.
De winkel is drie dagen gesloten vanaf maandag 13 oktober en heropent op donderdag 16 oktober om 8.30 uur. Klanten worden dan verrast met een nog breder assortiment, waaronder smakelijke toetjes. Ook worden twee gloednieuwe verpakkingsmachines in gebruik genomen, waarmee de houdbaarheid van producten verder wordt verlengd, een primeur in Nederland!
Om de heropening te vieren, trakteert Max Koning op een feestelijke actie: bij drie salades naar keuze krijgt u een bakje filet americain gratis. Kom dus gezellig langs en proef de vernieuwing.
Max Koning, Westerblokker 113 in Blokker.